6 steder at kigge efter verner panton

1. eBay

2. Amazon

3. Etsy

4. Walmart

5. Mål

Her finder du mere information om designs fra Verner Panton.

6. Walmart

Hvad var det sjette sted at kigge efter Verner Panton?

Verner Panton var en dansk designer, arkitekt og maler. Han er berømt for sine avantgarde design, der ofte blev konstrueret af plastik, træ og metal.

Nogle af hans mest kendte designs er "Moon"-stolen fra 1967 og "Spiral"-lænestolen. De er blevet brugt i udstillinger over hele verden og i mange forskellige omgivelser, såsom museer, hoteller, restauranter og private hjem.

Nogle af hans andre berømte værker inkluderer "Panton Chair" (1960), som anses for at være en af de vigtigste stole, der nogensinde er designet, "Lounge Chair" (1970), som har været udstillet på MoMA i New York City siden 1990'erne.

Vernon Panton var en britisk designer og arkitekt, der er bedst kendt for sit arbejde med den britiske regerings Central Office of Information. Han har også designet bygninger i Europa og USA, såsom Tenerife North Airport.

Vernon Panton var en britisk designer og arkitekt bedst kendt for sit arbejde med den britiske regerings centralkontor. Han var også grundlæggeren af Design Research Unit (DRU) i London, som er et design- og arkitektfirma.

Pantons mest bemærkelsesværdige arbejde omfatter design af layoutet af Trafalgar Square i London og redesign af Buckingham Palace samt design af dens nye østfløj.

Hvor er fødestedet for verner panton?

Verner Panton blev født i Estland og studerede arkitektur. Herefter arbejdede han som designer for det danske møbelfirma Fritz Hansen.

Pantone er et farvemålingssystem, der blev opfundet i 1963 af Lawrence Herbert.

Hvilken etnicitet var Vernor Panton?

Vernor Panton var en danskfødt amerikansk designer. Han er bedst kendt for sine futuristiske designs og brug af lyse farver.

Hvad gjorde han?

Hvad gjorde han?

Pantone er en førende autoritet inden for farve og leverandør af professionelle farvestandarder.

Det blev grundlagt i 1962 af Lawrence Herbert og har leveret farveintelligens til designere, producenter, forhandlere, marketingfolk og forbrugere lige siden.

Det har beskyttet sit Pantone-varemærke siden virksomhedens start.

Hvad er fødselsdatoen for verner panton?

Verner Pantons fødselsdato er den 16. september 1926.

Hvad var det andet sted at kigge efter Verner Panton?

Panton var en dansk designer og arkitekt.

Han er bedst kendt for sine møbeldesign, især Panton-stolen.

Her kan du læse mere om Verner panton globe.

Han tegnede også interiøret i en række bygninger, herunder Oesterreichische Nationalbank i Wien og Arla Foods' hovedkvarter i København.

Hvad var det femte sted at kigge efter Verner Panton?

Pantone er en virksomhed, der leverer farvetilpasning og farverådgivning.

Det femte sted at lede efter Verner Panton er Pantones hjemmeside.

Hvornår døde Verner Panton?

Verner Panton var en dansk designer og arkitekt. Han er mest kendt for sit arbejde med plastik, især brugen af plast i møbler.

Panton døde den 3. januar 1998.

Hvad er nogle steder, hvor jeg kan lede efter ham?

Hvis du leder efter at finde de Pantone-farver, der er trending inden for mode, er Pantones hjemmeside et godt sted at starte. Webstedet vil vise, hvilke farver der er trending, og hvad de repræsenterer. For eksempel nævner de, at "PANTONE 18-1443 Living Coral er en fængslende, glad orange-ferskenfarve, der bringer en følelse af varme og munterhed til sine omgivelser."

Der er andre sider, der også kan bruges til at finde pantone-farvekoderne. Nogle websteder vil give mere information om farven, men andre vil kun give farvekoden. For eksempel er der en hjemmeside kaldet Pantone Matching System, som giver både farvekoden og nogle oplysninger om den.

Hvornår blev Verner Panton født?

Verner Panton blev født den 4. oktober 1926 i Wien.

Verner Panton blev født den 4. oktober 1926 i Wien. Han er designer af møbler og belysningsarmaturer. Han designede også tekstiler og tøj.

Hvad var det fjerde sted at kigge efter Verner Panton?

Pantone er et farvetilpasningssystem, der bruges i trykkeribranchen. Pantone-farver bruges til at kommunikere information om en bestemt farve og dens tone.

Det fjerde sted at lede efter Verner Panton ville være Pantone Color Institute, som er det firma, der har skabt farvematchningssystemet.

Hvad var det første sted at kigge efter Verner Panton?

Verner Panton var en dansk designer og arkitekt. Han er mest berømt for sine farverige, geometriske designs fra 1960'erne.

Pantone tilbyder en række tjenester til designindustrien. De tilbyder farvematchning, farveprognose og andre konsulenttjenester for at hjælpe designere med deres projekter.