Den komplette guide til neglelakmærker og hvordan de former industrien

Neglelak er et af de mest populære skønhedsprodukter i verden. Vi er altid på udkig efter nye mærker og farver at prøve.

Neglelakindustrien har været i kraftig vækst de seneste år, og det handler ikke kun om selve produktet. Mærker har fornyet sig med nye produkter, såsom neglelakpenne, for at tilbyde noget mere end blot en almindelig flaske neglelak.

Denne artikel vil guide dig gennem de mest populære mærker og hvordan de former branchen.

Historien om neglelak og hvordan mærkerne finder succes

Neglelak har eksisteret i århundreder, og det er et af de ældste kosmetiske produkter. Den tidligste reference til neglelak kan findes i det gamle Egypten, hvor folk farvede deres negle med henna.

I 1920'erne begyndte neglelak at blive et mere populært produkt. Det var dog først i 1990'erne, hvor neglelak blev en væsentlig del af enhver kvindes makeup-rutine.

Den vigtigste faktor, der ofte afgør, om et brand får succes eller ej, er dets marketingstrategi. Farvepaletten og emballagen er blot to aspekter, der ofte bruges til at skabe en brandidentitet for neglelakker og andre kosmetikprodukter.

Sammenligning af de bedste neglelakmærker på markedet

Neglelak er en kosmetik, der bruges til at male fingernegle og tånegle. Neglelak består af en base coat, farve coat og top coat.

Neglelak påføres typisk i en neglesalon eller i komforten af ens hjem.

Der er mange mærker af neglelak på markedet i dag. Nogle mærker tilbyder mere end 10 forskellige farver, mens andre tilbyder så få som 2 eller 3 farver. Prisen varierer også fra mærke til mærke, hvor nogle er billigere end andre og omvendt.

Vi vil sammenligne de bedste neglelakmærker på markedet i dag ved at se på deres priser, farvevalg og kvalitet. Vi vil ikke inkludere noget apoteksmærke, fordi disse ikke betragtes som produkter af professionel kvalitet til brug i et salonmiljø.

Hvad er dit yndlingsmærke eller -farve?

Neglelak er en fantastisk måde at udtrykke sig på. Der er tusindvis af farver og mærker, som folk kan vælge imellem.

Nogle mennesker foretrækker det mere naturlige look, mens andre kan lide at gå modige med neglene. Nogle kan godt lide den klassiske røde, mens andre måske foretrækker en blå eller lilla farve. En ting er sikkert – neglelak giver folk mulighed for at udtrykke sig på en unik måde.

Så du vil starte et neglelakfirma – her er hvad du behøver at vide!

Neglelakindustrien er en af de hurtigst voksende industrier i skønhedsverdenen.

Neglelakindustrien er en af de hurtigst voksende industrier i skønhedsverdenen. I 2017 blev det vurderet til milliard, og det forventes at vokse til milliarder i 2020.

Neglelakvirksomheder har også oplevet en stigning i popularitet. I 2017 blev der udgivet over 15.000 nye neglelakfarver – det er cirka en ny farve hver time!

Så hvis du overvejer at starte et neglelakfirma, er her nogle ting, du skal vide: